22 juni, 2021

Jan Kraaijvanger, Compass Group

“Greenwaste heeft ons enorm geholpen. Door hun vele kennis en ervaring hebben wij mooie stappen kunnen maken om de afvalsituatie bij onze klanten te optimaliseren en te verbeteren”

Bij Compass Group in Nederland werken ruim 5.000 gemotiveerde medewerkers die zich dagelijks inzetten om toonaangevende diensten aan te bieden op 1.700 klantlocaties in uiteenlopende sectoren. Compass Group zet hun kennis en expertise in voor klanten in het bedrijfsleven, zorg & welzijn, het onderwijs, de overheid, de horeca en de vrijetijdssector. De activiteiten van Compass Group Nederland worden geëxploiteerd door verschillende dochterbedrijven: Eurest, Eurest Services, Xandrion en Famous Flavours. Greenwaste verzorgt voor meerdere klanten van Compass het Total Waste Management.

Veel kennis en ervaring

Jan Kraaijvanger is als Senior Buyer Services & NPR bij Compass Group het vaste gezicht voor Greenwaste. Jan omschrijft de samenwerking als volgt: “Compass Group Nederland is druk bezig met duurzaamheidsdoelstellingen ook op het gebied van afval. Zo kwamen wij uiteindelijk bij Greenwaste terecht. Greenwaste heeft ons enorm geholpen op het stuk adviseren. Door hun vele kennis en ervaring hebben wij doormiddel van een operationele en financiële scan mooie stappen kunnen maken om de huidige afvalsituatie bij onze klanten te optimaliseren en te verbeteren. Ook door hun onafhankelijkheid kunnen wij al onze klanten door heel Nederland bedienen en aan alle wensen en eisen voldoen. Wij zien een mooie toekomst tegemoet met elkaar.”

Uw afvalstromen in goede banen.