24 juni, 2021

Edwin Stevering, Bribus

“Duurzame verwerking, ontzorging en kosteneffectiviteit waren voor ons de belangrijkste redenen om de samenwerking met Greenwaste aan te gaan”

Bribus heeft zich sinds het ontstaan in 1929 ontwikkeld tot een gerenommeerde keukenproducent. Bribus koppelt vakmanschap aan de modernste productietechnologieën. Speciaal ontwikkeld voor verschillende doelgroepen in de zakelijke markt, zoals vastgoedbeleggers, woningbouwcorporaties, recreatieparken en zorginstellingen.

Greenwaste levert maatwerk

Sinds 2019 verzorgt Greenwaste het afvalmanagement voor Bribus. Edwin Stevering, Operationeel Directeur bij Bribus, verteld het volgende over de samenwerking: “We hebben de verwerking van alle afvalstromen op onze drie vestigingen ondergebracht bij Greenwaste. Duurzame verwerking, ontzorging en kosteneffectiviteit waren voor ons de belangrijkste redenen om de samenwerking met Greenwaste aan te gaan. Inmiddels zijn we gestart met een verdere optimalisering van de interne afvalstromen. Daarnaast levert Greenwaste maatwerk voor de afvoer van afval op de locaties waar wij onze keukens monteren.”

Uw afvalstromen in goede banen.