17 oktober, 2023

Greenwaste is FD Gazelle 2023!

Greenwaste Group is één van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland (regio Noord, categorie middel) en mag zich FD Gazelle 2023 noemen!

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel FD Mediagroep) jaarlijks uitreikt aan de snelgroeiende bedrijven van Nederland. De awards worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt aan Nederlandse bedrijven. Om in aanmerking te komen moet er minimaal een omzetgroei van 20% gerealiseerd zijn over een periode van drie jaar (2020-2022). Naast de omzetgroei, worden ook de groei van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegewogen.

De FD Gazellen worden ingedeeld in twaalf categorieën. De bedrijven worden eerst ingedeeld in vier regio’s (Noord, Oost, Zuid, West). Vervolgens wordt er onderscheid gemaakt in drie omzetklassen (klein, middelgroot, groot). Uiteindelijk worden er in elk van de twaalf categorieën drie extra prijzen uitgereikt aan de top drie.

In 2020 heeft Greenwaste een Zilveren FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. Dit jaar heeft Greenwaste geen podiumplek weten te bemachtigen, desalniettemin zijn we erg blij met deze onderscheiding!

 

Uw afvalstromen in goede banen.